Tanden bleken bij River

Heeft u altijd al geheel veilig en pijnloos uw tanden willen laten bleken met een unieke bleekgel dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat? Dat kan! Wij ontvangen u in onze professionele praktijk waar u geheel op uw gemak wordt gesteld. Uw favoriete serie op Netflix kijken, een leuke YouTube video of je favoriete programma? Bij ons is dit mogelijk tijdens het bleken van uw tanden.

Daarnaast werken wij open en transparant en hebben wij opgeleid personeel die de behandelingen professioneel uitvoeren. Tegen een zeer scherp tarief kunt u bij ons terecht, dit omdat wij het tanden bleken voor iedereen mogelijk willen maken. Onze werkwijze is volledig betrouwbaar en de wens van de klant staat bij ons erg centraal.

Niet zijn wij alleen de goedkoopste op het gebied van NON-Peroxide bleken, maar geven wij ook de meeste minuten in onze behandelingen. Elke behandeling geeft een indicatie aan van de tinten die kunnen worden behaald.

100% natuurlijk

100% pijnloos

100% veilig

Opfrisbehandeling: 2 x 20 minuten

Deze behandeling is voor onze vaste klanten weggelegd, of juist voor mensen met al wittere tanden. Effect: 2 – 3 tinten lichtere tanden.

€40

Basic behandeling: 3 x 20 minuten

Deze behandeling geeft een redelijk tot goed resultaat voor iemand die voor het eerst een bleekbehandeling ondergaat. effect: 3 – 5 tinten lichtere tanden.

€60

Hollywood behandeling: 5 x 20 minuten

Deze behandeling is onze meest gekozen behandeling! De perfect smile geeft een prachtig resultaat en verwijderd het meest hardnekkige verkleuring en aanslag waardoor je een optimaal resultaat behaald. Effect: 5 – 8 tinten lichtere tanden.

€100

VIP BEHANDELING: 7 x 20 minuten

Deze behandeling laat je stralen net als de sterren in Hollywood, uiterst geschikt voor de mensen die net datgene meer willen hebben dan andere mensen of juist de mensen die hun tanden echt wit, witter, witst willen hebben. Effect: 7 – 10 tinten lichtere tanden.

€140